E-mail
Парктроник Valeo Beep&Park™ с 4 предни датчикаПарктроник с камера

Парктроник Valeo Beep&Park™ с 4 черни датчика


Парктроник Valeo Beep&Park™ с 4 черни датчика

Цена: 213.00 лв


Парктроник Valeo Beep&Park™ с 4 черни датчика

Парктроник системата на Valeo разполага с всички необходими части, за да бъде поставена от всеки, като отнема не повече от 4 часа.

Специално проектираната парктроник система Beep & Park е съвременно решение на проблема с паркирането на вашия автомобил. Системата се активира при включване на задна скорост. След това се установява всяка пречка в задната част на автомобила и водачът се предупреждава чрез прогресивен звук, който се увеличава с приближаването на обекта.

Парктроник системата е с индикационен дисплей, който значително улеснява паркирането и повишава сигурността Ви на пътя. Системата се активира мигновено след превключване на задна предавка. Датчиците са ултразвукови, т.е. това гарантира изключително прецизно изчисляване на разстоянието до определено препятствие. При необходимост датчиците могат да бъдат боядисани в желания от вас цвят, като това няма да наруши работата им.

За да предложат на шофьорите спокойствие във всички маневри на паркирането, Valeo създаде Beep & Park - пълна гама от паркови асистенти, които са съвместими с всяко превозно средство. Използвайки ултразвукови сензори, бордовата система открива препятствията зад или пред автомобила (други превозни средства, пешеходци, бордюри и др.) И информира водача за близостта му с аудио сигнал, който се усилва и става непрекъснат на по-малко 30 см от обекта.

Страна на монтаж: отзад

ВидеоНаправете запитване 

 

RedLine Tuning