E-mail
ПарктроникПарктроник Valeo Beep&Park™ с 4 черни датчика

Парктроник Valeo Beep&Park™ с 4 предни датчика


Парктроник Valeo Beep&Park™ с 4 предни датчика

Цена: 211.00 лв


Парктроник Valeo Beep&Park™ с 4 черни датчика за предна броня

Парктроник системата на Valeo разполага с всички необходими части, за да бъде поставена от всеки, като отнема не повече от 4 часа.

Специално проектираната парктроник система Beep & Park е съвременно решение на проблема с паркирането на вашия автомобил. 

Парктроник системата е със звуков датчик, който значително улеснява паркирането и повишава сигурността Ви на пътя.При активация, системата установява всяка пречка в предната част на автомобила и водачът се предупреждава чрез прогресивен звук, който се увеличава с приближаването на обекта.Системата се активира при опасна близост на обект в предната част на автомобила. Датчиците са ултразвукови, т.е. това гарантира изключително прецизно изчисляване на разстоянието до определено препятствие. При необходимост датчиците могат да бъдат боядисани в желания от вас цвят, като това няма да наруши работата им.

За да предложат на шофьорите спокойствие във всички маневри на паркирането, Valeo създаде Beep & Park - пълна гама от паркови асистенти, които са съвместими с всяко превозно средство. Използвайки ултразвукови сензори, бордовата система открива препятствията зад или пред автомобила (други превозни средства, пешеходци, бордюри и др.) И информира водача за близостта му с аудио сигнал, който се усилва и става непрекъснат на по-малко 30 см от обекта.

Страна на монтаж: отпред

ВидеоНаправете запитване 

 

RedLine Tuning